biografie

 

Dinand werkt in opdracht voor bladen, bedrijven & particulieren. Zijn specialisme is portret op locatie en reportage, waarbij de mens centraal staat

Halverwege de jaren 90 werden filmstills zijn belangrijkste fotografie, met titels als AllStars, De Tweeling, Nynke, Sonny Boy , De Gelukkige Huisvrouw, Ik Omhels je met Duizend Armen &  vele andere titels heeft hij  met veel plezier  voor producenten in de Nederlandse  filmindustrie gefotografeerd. 

Dinand heeft de 'School voor Fotografie' doorlopen. Hij liep stage bij 'De Volkskrant' & - Vrij Nederland' . Hij werkte regelmatig als freelance reportage/portret fotograaf voor diverse dag- en weekbladen en liep stages bij diverse reclame- en modefotografen te Amsterdam. Tevens maakte hij castingportretten voor startende acteurs en werkte aan diverse eigen projecten in de dans- en theaterwereld van Amsterdam.


Ik heb mijn fotografie altijd als een breed spectrum van mogelijkheden gezien. Zowel objecten en verstilde situaties, als mensen in beweging, krijgen van mij de aandacht die ze nodig hebben om goed gefotografeerd te worden. De kennis van licht en de apparatuur zijn daarbij natuurlijk van groot belang. Mijn voorkeur gaat uit naar gebruik van bestaand licht met een mooie natuurlijke richting. Maar als dat niet tot de mogelijkheden behoort, ben ik in staat snel een studiosituatie op te zetten. 

 

Bekijk de IMDB listing.


 

 

 

ea.jpg